SENZAŢIONALUL SISTEMUL CONTRA EJACULĂRII PRECOCE - Capsulele Ultra Control + Exercițiile Last Long
 
TELEFON COMENZI:
0371 - 785.785
Program: Luni-Joi 8-16, Vineri 8-13
SUPORT, COMENZI ONLINE
Sună-ne gratuit prin Skype:
Relaţii clienti:
GARANTIE 100%

Investiția și siguranța dvs este garantată de societatea noastră SC Maxmed Depo SRL, care exista deja de 10 ani! Citiți mai mult despre garanție aici:

Garantie 100% banii inapoi

OPINIA CLIENTILOR

Ma numesc Ciprian, am 43 de ani, om de afaceri, sanatos tun, am doi copii, si pana recent am avut o viata sexuala normala. Doar ca in ultima vreme sexul n-a mai fost ca inainte, nu m-am mai putut abtine si am ejaculat dupa 1-2 minute. Am vazut anuntul dvs in ziar, si mi-am propus sa incerc produsul asa ca l-am comandat. Comanda s-a livrat foarte repede prin curier, totul discret, foarte corect, asa ca a doua zi am si inceput tratamentul. Deja dupa doua saptamani am observat ceva imbunatatiri, am fost mai calm, si am rezistat mai mult. Mentionez ca nu am avut timp sa fac exercitiile, insa si asa incet-incet mi-am revenit si acum ma simt ca si renascut. Va multumesc
V. Gheorghe

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE SISTEMUL ULTRA CONTROL

CEL MAI BUN SISTEM DE PREVENIRE AL EJACULARII PRECOCE
La ce foloseste Ultra Control?

Are efecte secundare?

La ce rezultate ma pot astepta?

Am nevoie de prescriptie medicala, trebuie sa consult un medic înainte de a lua Ultra Control?

Cum functioneaza?

Pentru ce sunt bune exercitiile?

Cu cât timp întârzie Ultra Control ejacularea?

In ce consta exercitiile?
intrebare

La ce foloseste Ultra Control?

raspuns
Este un sistem contra ejacularii precoce, compus din capsule si exercitii. Trebuie urmat un tratament de trei luni, perioada in care va veti recapata capacitatea de a va controla ejacularea.
  -
intrebare

Are efecte secundare?

raspuns
Ultra Control este un produs sigur, 100% fara efecte secundare. La fel si exercitiile Last Long.
  -
intrebare

La ce rezultate ma pot astepta?

raspuns
Luna 1: Deja în prima luna de tratament veti observa îmbunatatirile, veti rezista din ce în ce mai mult în pat. Va recomandam contacte sexuale dese sa puteti observa diferentele. Luna 2: În luna a doua deveniti un alt barbat. Rezistati mult mai mult, va puteti relaxa în timpul actului, nu trebuie sa va concentrati prea tare pentru a nu ejacula. Luna 3: Totul devine natural, nici nu va mai gânditi la faptul ca poate veti ejacula mai devreme decât ar trebui. Sunteti relaxat, gândurile dvs va duc în alte parti, puteti savura îndeplin actul sexual. Aveti parte de placere completa - amândoi -, de fiecare data.
  -
intrebare

Am nevoie de prescriptie medicala, trebuie sa consult un medic înainte de a lua Ultra Control?

raspuns
Deoarece Ultra Control este un preparat din ingrediente 100% naturale, folosirea lui nu încarca organismul si se poate lua împreuna cu alte produse. Fiind un supliment alimentar nu necesita reteta ?i nu este nevoie sa consultati nici un medic.
  -
intrebare

Cum functioneaza?

raspuns
Datorita ingredientelor sale, Ultra Control actioneaza pe mai multe nivele: Extractul concentrat din semintele Griffonia Simplicifolia, 5-HTP este precursorul serotoninei. Acest chimical pentru creier este important atât pentru echilibrul interior si pentru somnul relaxant, cât si pentru controlarea ejacularii. L-Arginina este un protein care creste nivelul testosteronului în organism si este foarte important în performanta sexuala si fertilitate la barbati. Confera erectii tari si durabile printr-o circulatie marita în penis. Despre acest subiect puteti citi mai multe în meniul ingrediente.
  -
intrebare

Pentru ce sunt bune exercitiile?

raspuns
Va dam un exemplu: La cei mai multi dintre noi respiratia este involuntara, respiram fara a ne gandi la faptul ca trebuie sa respiram, subconstientul controleaza respiratia. Insa daca vrem putem opri respiratia, putem lua aer cand vrem noi. La fel si ejacularea poate fi involuntara, o poate controla subconstientul nostru sau o putem controla noi.
  -
intrebare

Cu cât timp întârzie Ultra Control ejacularea?

raspuns
Cât vreti dvs: cu Ultra Control veti avea control asupra ejacularii.
  -
intrebare

In ce consta exercitiile?

raspuns
Impreuna cu comanda dumneavoastra veti primi si un caiet care contine un set de exercitii. Exercitiile sunt de mai multe feluri: pentru relaxare, pentru imbunatatirea muschilor din penis, etc. Toate va ajuta sa va puteti controla ejacularea.
  -