SENZAȚIONALUL SISTEM CONTRA EJACULĂRII PRECOCE: Capsulele Prematrol + Exercițiile Last Long
 
TELEFON COMENZI:
0371 - 785.785
Program: Luni-Joi 8-16, Vineri 8-13
GARANȚIA 100%

Investiția și siguranța ta este garantată de societatea noastră SC Maxmed Depo SRL, care există deja de 10 ani! Citește mai mult despre garanție aici:

Garantie 100% banii inapoi

OPINIA CLIENȚILOR

Folosesc Prematrol de 1 luna si deja simt rezultatele. Voi continua cura pentru ca nu vreau sa mai am problemele de care am suferit. Ma bucur de rezultate!
Ionel

CE CONŢIN CAPSULELE PREMATROL, CARE-I FORMULA MAGICĂ?


INGREDIENT

CE ESTE

CUM ACȚIONEAZĂ

Passiflora

Fruct

Floarea pasiunii este renumit și pentru proprietățile sale afrodisiace. Studiile științifice afirmă că componentele sale active, flavonoidele, sau o combinație a acestora produc un efect calmant fără efecte sedative.

Griffonia simplicifolia       (5-HTP)

Semințe

Extractul concentrat din semințele acestei plante africane 5-HTP este precursorul serotoninei. Acest chimical pentru creier este important atât pentru echilibrul interior și pentru somnul relaxant, cât și pentru controlarea ejaculării. fake audemars piguet

L-Arginine

Aminoacid

Acest protein crește nivelul testosteronului în organism și este foarte important în performanța sexualã și fertilitate la bărbați. Conferă erecții tari și durabile printr-o circulație mărită în penis.

Cistanche Deserticola

Plantã medicinalã

Este folosit în medicina tradițională chineză pentru disfuncții sexuale și pentru întărirea sistemului reproductiv. Conferă erecții tari printr-un flux al sângelui mărit către penis.

Ginseng

Plantã medicinalã  

Ginsengul siberian și ginsengul panax sunt cele mai importante dintre toate tipurile de ginseng folosite în tratamentul pentru problemele sexuale cât și altele. Echilibrează nivelul hormonal și are capacitatea de a vindeca glandele endocrine în testicule.

Mãceșe

Plantã

Este obligatoriu ca măceașa să fie inclusă în tratamentul ejaculării premature. Cu componentele ei puternice poți avea un control mai mare asupra ejaculării premature și poți avea parte de acte sexuale durabile. Are efecte pozitive și asupra funcției cardiovasculare, care la rândul ei îmbunătățește sănătatea sexuală. Best Replica Watches

Cnidium Monnier

Plantã medicinalã

Semințele acestei plante au efecte afrodisiace, și sunt folosite pe scară largă ca un leac pentru creșterea libidoului de mai mult de un secol. Mărește fluxul sângelui către penis dându-i fermitate, mărind astfel durabilitatea și plăcerea sexuală.

Fructe de singer și lăptișorul de matcă

 

Această combinație a nutritivelor B-complex din lăptișorul de matcă și al nutrienților echilibrante pentru hormoni din fructe de singer asian este recunoscut peste tot pentru particularitățile sale de a combate ejacularea prematurã și disfuncțiile sexuale.

Vitamina B6

Vitaminã

Vitamina B6 are un rol crucial și nu poate să lipsească din tratamentul problemelor sexuale; conferă o stare relaxată pentru actul sexual prin echilibrarea nivelului de serotonină.

Acid folic

Vitaminã

Acidul folic, ca complementarul vitaminei B, intensifică efectele vitaminei B6, dar efectele sale proprii sunt cunoscute cel mai mult pentru mărirea performanței sexuale. high quality replica