SENZAŢIONALUL SISTEMUL CONTRA EJACULĂRII PRECOCE - Capsulele Ultra Control + Exercițiile Last Long
 
TELEFON COMENZI:
0371 - 785.785
Program: Luni-Joi 8-16, Vineri 8-13
SUPORT, COMENZI ONLINE
Sună-ne gratuit prin Skype:
Relaţii clienti:
GARANTIE 100%

Investiția și siguranța dvs este garantată de societatea noastră SC Maxmed Depo SRL, care exista deja de 10 ani! Citiți mai mult despre garanție aici:

Garantie 100% banii inapoi

OPINIA CLIENTILOR

In trei luni, efect garantat. Multumesc
Geo

CE CONŢIN capsulele ultra control, CARE-I FORMULA MAGICĂ?


INGREDIENT

CE ESTE

CUM ACȚIONEAZĂ

Passiflora

Fruct

Floarea pasiunii este renumit și pentru proprietățile sale afrodisiace. Studiile științifice afirmă, că componentele sale active, flavonoidele, sau o combinație a acestora produc un efect calmant fără efecte sedative.

Griffonia simplicifolia       (5-HTP)

Semințe

Extractul concentrat din semințele acestei plante africane 5-HTP este precursorul serotoninei. Acest chimical pentru creier este important atât pentru echilibrul interior și pentru somnul relaxant, cât și pentru controlarea ejaculării.

L-Arginine

Aminoacid

Acest protein crește nivelul testosteronului în organism și este foarte important în performanța sexuală și fertilitate la bărbați. Conferă erecții tari și durabile printr-o circulație mărită în penis.

Cistanche Deserticola

Plantă medicinală

Este folosit în medicina tradițională chineză pentru disfuncții sexuale și pentru întărirea sistemului reproductiv. Conferă erecții tari printr-un flux al sângelui mărit către penis.

Ginseng

Plantă medicinală  

Ginsengul siberian și ginsengul panax sunt cele mai importante dintre toate tipurile de ginseng folosite în tratamentul pentru problemele sexuale cât și altele. Echilibrează nivelul hormonal și are capacitatea de a vindeca glandele endocrine în testicule.

Măceșe

Plantă

Este obligatoriu ca măceșea să fie inclusă în tratamentul ejaculării premature. Cu componentele ei puternice puteți avea un control mai mare asupra ejaculării premature și puteți avea parte de acte sexuale durabile. Are efecte pozitive și asupra funcției cardiovasculare, care la rându ei îmbunătățește sănătatea sexuală.

Cnidium Monnier

Plantă medicinală

Semințele acestei plante au efecte afrodisiace, și sunt folosite pe scară largă ca un leac pentru creșterea libidoului de mai mult de un secol. Mărește fluxul sângelui către penis dându-i fermitate, mărind astfel durabilitatea și plăcerea sexuală.

Fructe de singer și lăptișorul de matcă

 

Această combinație a nutritivelor B-complex din lăptișorul de matcă și al nutrienților echilibrante pentru hormoni din fructe de singer asian este recunoscut peste tot pentru particularitățile sale de a combate ejacularea prematură și disfuncțiile sexuale.

Vitamina B6

Vitamină

Vitamina B6 are un rol crucial și nu poate să lipsească din tratamentul problemelor sexuale; conferă o stare relaxată pentru actul sexual prin echilibrarea nivelului de serotonină. 

Acid folic

Vitamină

Acidul folic, ca complementarul vitaminei B, intensifică efectele vitaminei B6, dar efectele sale proprii sunt cunoscute cel mai mult pentru mărirea performanței sexuale.